Művészeti tanácsadó és galériamenedzser

A művészeti tanácsadó feladata a MANK művészeti szolgáltatásainak intézése (kiállítások szervezése, művészeti anyagok írása, köztéri szobrok zsűrizése, ösztöndíj kuratóriumok döntéseinek előkészítése) és a galériák napi működésének biztosítása, a látogatókkal való kapcsolattartás a kiállítások, programok előkészítésében és lebonyolításában való közreműködés, a galéria közönségkapcsolatainak szélesítése. 

További részletek ITT!


Ügyvezetői titkárságvezető, iratkezelési ügyviteli felelős

Az ügyvezetői titkárság vezetőjeként, az ügyvezető közvetlen munkatársaként kell támogatnod az ügyvezető munkáját, szervezni, irányítani, ellenőrizni az ügyvezetői titkárság folyamatait. Te lennél a központi felelőse és koordinálója az iratkezelés, iktatás folyamatának, felügyelnéd az irattározás folyamatát, a szervezet megfelelő adminisztratív működését. Feladatod lesz a szabályzatok és az intézmény irányításával kapcsolatos hivatalos iratok naprakész nyilvántartása, a fenntartóval, intézményi partnerekkel, művészekkel történő kapcsolattartás, a feladatok és határidők rendszerezése, számontartása, azok státuszának követése, az ezekhez kapcsolódó információk pontos átadása.

További részletek ITT!


Kertész

A Szigligeti Alkotóház kertész munkatársat keres éves foglalkoztatással. Szakirányú végzettség vagy szakmai tapasztalat előnyt jelent.

Az önéletrajzot a szigliget@alkotomuveszet.hu címen várjuk.