Fiatal művészek tavaszi tárlata

Hogyan képzeled el világunkat 2057-ben? Milyen vízióid vannak a jövőnkkel kapcsolatban? Itt a remek alkalom, pályázz a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. által megjelentetett idei évi nyílt pályázati felhívásra, és kiállításon szerepelhetsz a szentendrei MANK Galériában. Keressünk közösen válaszokat a jövő kérdéseire!

A pályázat célja:

A MANK kiemelt célkitűzése, hogy a fiatal generáció számára minél több és minél magasabb minőségű megjelenési lehetőséget biztosítson, ezzel is támogatva törekvéseikben az alkotókat. Ezért a Társaság több éves hagyományra visszatekintő kezdeményezésének köszönhetően olyan 35 év alatti fiatal képzőművészeknek kíván bemutatkozási lehetőséget biztosítani a szentendrei MANK Galériában, akik lendületükkel, tehetségükkel már most kiemelkedő alkotásokat tudhatnak maguk mögött.

Pályázati felhívás letöltése

Bejelentkezés

Regisztráció

Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, tartalmát megismertem és megértettem (Adatkezelési tájékoztató)
Hozzájárulok, hogy a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. a megadott személyes adataimat a www.alkotomuveszet.hu honlapon történő regisztráció és felhasználói fiók biztosítása céljából kezelje. A személyes adatok kezeléséhez adott hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét.