ArtKert összművészeti fesztivál a Szentendrei Régi Művésztelepen

2021.07.10 09:00:00 | Egyéb kategória

Kortárs művészeti élményre hív a szentendrei ArtKert összművészeti fesztivál, ahol immár negyedik alkalommal képzőművészeti foglalkozások, művészeti séták, táncos performanszok, zenés tárlatvezetés, filmklub, és sok-sok zene várja a kicsiket és nagyokat egyaránt 2021. augusztus 27. és 29. között.

A háromnapos programon fellép a Szentendrei Régi Művésztelep kertjében a Balkán Fanatik és a Kollár Klemencz Kamarazenekar is, utóbbiak ráadásul Lackfi Jánost is vendégül látják. Miközben pedig a művésztelep műtermeibe is bepillantást nyerhetünk, és találkozhatunk a művészekkel, számtalan foglalkozás közül választhatnak azok a művészetek iránt érdeklődők, akik maguk is megtapasztalnák az alkotói világ csodáit: a festőműhelyen magunk is festőművészekké válhatunk, de lesz agyagozó workshop, tűzzománcozhatunk és ékszereket is készíthetünk a három helyszínen zajló program keretében. Vár mindenkit a Szentendrei Régi Művésztelep mellett a MANK két galériája: a MANK Galéria és az ÚjMűhely Galéria.

Állandó programok, egész napos aktivitások

  • Találkozó a Szentendrei Régi Művésztelep alkotóival

Tekints be a Szentendrei Régi Művésztelepen alkotó művészek mindennapjaiba!

  • StreetArt – Itt jártam!

Hagyj nyomot a MANK Galéria előtt elhelyezett hosszú táblán! Rajzolhatsz, írhatsz vagy festhetsz, és így egy rendhagyó műalkotás létrehozásában vehetsz részt.

  • Fedezd fel Szentendre kincseit! Műgyűjtés másként

Családi kalandjáték Szentendrén.


Helyszín: MANK Galéria és Szentendrei Régi Művésztelep (2000 Szentendre, Bogdányi u. 51.)

A fesztiválhoz kapcsolódó kiállítások

  • Color vacui

Mátrai Erik helyspecifikus színreflextér installációja a MANK Galériában

  • Inktober című kiállítás és a tárlat finisszázsához kapcsolódó kísérőrendezvények a Szentendrei Régi Művésztelep Jeges Ernő Műtermében

Kiállító művészek: Biacsics „Renyagyár” Renáta, Herkli Mátyás Barnabás, Krizbai Gergely „krizbo”, Richolm Orsolya, Szárnyas Doboz, Székely Nadin „Nadoja”

  • Szabadtéri fotókiállítás a Szentendrei Régi Művésztelepen

Válogatás a Pécsi József fotóművészeti ösztöndíjasok munkáiból.

  • Szobrok a kertben

Szabadtéri szoborkiállítás a Szentendrei Régi Művésztelep kertjében

Augusztus 27., péntek

10:00 – 14:00 Alkossunk közösen!

A Szentendrei Régi Művésztelep művészének vezetésével bárki belekóstolhat a művészet alkotó világába, és megtanulhatja, hogyan kell az ecsettel bánni. A résztvevők az absztrakt képalkotás különböző technikáit próbálhatják ki. A foglalkozást Knyihár Amarilla, a Szentendrei Régi Művésztelep festőművésze vezeti.

14:00 – 18.00 Agyagozó workshop

Izgalmas játékkal várjuk a látogatókat, akik az agyagművészettel ismerkedhetnek meg. A workshop során marokedényeket készítünk, amelyeket a kert virágaival, apró kavicsokkal, gyönggyel, kagylókkal díszítünk. A foglalkozást Nagy Csilla keramikus, fazekasoktató vezeti.

14:00 – 18:00 Tűzzománckészítés

Szeretnéd megismerni az egyik zománcművészeti technikát és szívesen készítenéd el a saját egyedi tűzzománc ékszeredet? Akkor gyere, és tarts velünk! A foglalkozást Hegedüs Ágota tűzzománckészítő vezeti.

15:00 – 16.30 Banquet for Bees / Méhek

A Pro Progressione, a Secret Hotel és a Triage Live Art Collective interaktív előadása. Séta, tánc, bizalom, illatok, ízek, hangok – mesék, tudomány és természet találkozik ebben a különleges másfél órában, melynek vége egy meghitt lakoma, ahol a résztvevők megkóstolhatják e szorgos állatok áldásos munkájának gyümölcseit. Bon appétit!

18:30 – 20.00 Banquet for Bees / Méhek

A Pro Progressione, a Secret Hotel és a Triage Live Art Collective interaktív előadása. Séta, tánc, bizalom, illatok, ízek, hangok – mesék, tudomány és természet találkozik ebben a különleges másfél órában, melynek vége egy meghitt lakoma, ahol a résztvevők megkóstolhatják e szorgos állatok áldásos munkájának gyümölcseit. Bon appétit!

20:00 MANK Kertmozi: A nagy szépség

Rendezte: Paolo Sorrentino (olasz-francia játékfilm, 141 perc, 2013)

Jep Gambardella, író és újságíró a római társasági élet központi figurája. Annak ellenére, hogy tehetséges írónak tartják, mindössze egy könyvet írt, azt is 40 évvel ezelőtt. Jep az írás helyett legtöbb energiáját abba fekteti, hogy részt vegyen a felső tízezer társasági rendezvényein, a hajnalig tartó partikon és bulikban. Lényegében éjszaka él és nappal alig csinál valamit.
Jep 65. születésnapja után egyre inkább elgondolkodik élete haszontalanságán, olykor iróniával, olykor rezignáltan gondol önmagára és arra a társadalmi elitre, amelynek ő is részese. Továbbra is bulizik, de közben bejárja Rómát. Régi és új ismerősökkel találkozik leginkább azért, hogy megtalálja a fecsegés és a zaj mögött meghúzódó „nagy szépséget”.

Augusztus 28., szombat

10:00 – 13:00 Alkossunk közösen!

Szentendrei hagyományok nyomában, plein air festés olaj/vászon technikával. A Szentendrei Régi Művésztelep művészének vezetésével bárki belekóstolhat a művészet alkotó világába, és megtanulhatja, hogyan kell a vászonnal bánni. A foglalkozást Knyihár Amarilla, a Szentendrei Régi Művésztelep festőművésze vezeti.

10:00 – 13:00 Kalandozás Pemzlivel

A cserfes és kíváncsi Pemzli felfedező körútra hívja a gyerekeket, mely során megismerhetik Magyarország tájegységeit és élővilágát. Kifogyhatatlan szórakoztató feladataival pedig igazi művészeti élményben lehet részed! Ha nem félsz attól, hogy festékes lesz a kezed, akkor itt a helyed és tarts velünk! A foglalkozást Sipos Tünde művészettörténész vezeti.

13:00 – 16:00 A természet játékos geometriája

Megfigyelted már, hogy egy méhkaptár és egy geometrikus műalkotás milyen sok dologban hasonlít egymásra? Tarts velünk egy kreatív foglalkozásra, ahol együtt fedezzük fel a természet geometriai mintázatait! Segítségükkel olyan játékos eszközöket készítünk, melyek újrahasznosított anyagokból készülnek, felhívják a figyelmet a természetvédelemre, és még jól is néznek ki! Ebben a kalandban Horváth Lóczi Judit, a Szentendrei Régi Művésztelep képzőművésze lesz a segítségünkre, aki még egy fadeszkából is képes műtárgyat varázsolni. 

15:00 Tárlatvezetés Mátrai Erik Color vacui című kiállításán

A tárlatvezetést Mátrai Erik képzőművész tartja.

15:00 – 18:00 Fotóművészeti workshop

A workshop keretében a portréfotózás történetéről, technikájáról, egyedi megoldásairól tartunk előadást, miközben a résztvevőknek lehetőségük lesz a gyakorlatban is bekapcsolódni az alkotás folyamatába. A foglalkozást Eifert János fotóművész vezeti.

16:00 – 17:00 Willany Leó Improvizációs Táncszínház előadása

A Willany Leó Társulat táncos performansza a Szentendrei Régi Művésztelep kertjében.

A 2019-ben Lábán Rudolf-különdíjban részesült Willany Leó tizennégy éve foglalkozik az improvizációval, az egyébként heti rendszerességű előadásokban különböző szakmai háttérből érkező táncművészek lépnek fel, tanulnak egymástól és erősítik a társulatot. A MANK meghívásának eleget téve az ArtKert Összművészeti Fesztiválon szereplünk performanszunkkal a Szentendrei Régi Művésztelep kertjében.

A Willany Leó Improvizációs Táncszínház 2008-ban alakult Grecsó Zoltán koreográfus, táncpedagógus vezetésével. A kreatív közösségi alkotóműhelyben a tánc, a zene és az improvizáció eszköztárával dolgozzák fel az alkotókat érdeklő témákat. A társulat 2012 és 2014 között a Pro Progressione közreműködésével részt vett az Európai Unió Kultúra keretprogramja által támogatott – és a legjobb projekteknek járó „Success Story” minősítést is elnyert – Beyond Fronta: Bridging New Territories című nemzetközi táncművészeti projektben. A Willany Leó 2019 májusában Lábán Rudolf-különdíjban részesült. Heti rendszerességű improvizációs előadásaik a Trafó Kortárs Művészetek Háza Stúdiójában kerülnek megrendezésre.

Táncosok: Keresztes Patrik, Kiss Rebeka, Lukács Levente

Zenészek: tbs

Művészeti vezető: Grecsó Zoltán

A Willany Leó munkatársai: Kárpáti Lili Melánia, Lukács Levente, Partig-Kis Erika

Köszönjük támogatóinknak: EMMI, Műhely Alapítvány, NKA, Trafó Kortárs Művészetek Háza

16:00 – 19:00 Lampionkészítő workshop

Álmodd újra a sajt lampionodat, amit elhelyezhetsz egyéni műalkotásodként a Szentendrei Régi Művésztelep kertjében, de akár haza is viheted magaddal. A foglalkozást Rajkó Krisztina designer vezeti.

16:00 – 17:00 Művészeti séta Szentendrén

A Szentendrei Régi Művésztelep alapítói, művészei által megfestett kultikus szentendrei tájakat, helyszíneket járjuk végig. Indulás Szentendre Fő teréről, majd a séta a Szentendrei Régi Művésztelepen ér véget. A művészeti sétát Sipos Tünde művészettörténész vezeti.

17:00 – 18:30 Nyitott műtermek

Kukkants be velünk a Szentendrei Régi Művésztelep műtermeibe, és ismerkedj meg kötetlen beszélgetés keretében a művészekkel! A programot Sipos Tünde művészettörténész tartja.

18:30 – 19:00 Krizbai Gergely „Krizbo” kurátori tárlatvezetése az Inktober című kiállításon

Az inktober egy világméretű művészeti mozgalom, amit Jake Parker amerikai illusztrátor indított útjára 2009-ben. A projekt abból a felismerésből indult ki, hogy sok grafikusnak a munka mellett egyre kevésbé van ideje autonóm, tradicionális technikákkal készült műveket létrehoznia. Ezért minden év októberét kimondottan „analóg”, klasszikusan tus-tinta-ceruza technikával készült rajzoknak dedikálják a világ grafikusai. A kihívás lényege, hogy minden nap elkészüljön egy rajz. A mozgalomban több százezer művész, illusztrátor és grafikusművész vesz részt évről évre. Jellemzően az interneten, az Instagramon szerveződik: a résztvevők #inktober hashtaggel ellátva töltik fel a képeiket az oldalra.

20:00 – 22:00 Fényfestés

A MANK jellegzetességeit kiemelő, a látogatók és az érdeklődők figyelmét felhívó fényfestés az épület utcai frontjára.

Könnyűzenei koncertek:

17:30 – 18:30 Szabó Anna Rózsi

A Hangfoglaló Program induló zenekarának koncertje.

19:00 – 20:00 Gidnim’Rém

A Hangfoglaló Program induló zenekarának koncertje.

20:30 – 21:15 Balkán Fanatik

Augusztus 29., vasárnap

10:00 – 13:00 Alkossunk közösen!

A Szentendrei Régi Művésztelep művészének vezetésével bárki belekóstolhat a művészet alkotó világába, és megtanulhatja, hogyan kell a vászonnal bánni. A foglalkozást Knyihár Amarilla, a Szentendrei Régi Művésztelep festőművésze vezeti.

10:00 – 13:00 Készítsd el a saját tárcádat molinóból!

A workshopon saját tárcánkat készíthetjük el művészeti molinók felhasználásával. Vágj, varrj, és vidd magaddal a saját alkotásodat a legféltettebb kincseid őrzésére. A foglalkozást Rajkó Krisztina designer vezeti.

13:00 – 17.00 Szitanyomó workshop

A workshop során az érdeklődők játékos formában ismerkedhetnek meg a szitanyomás alapjaival. Művészeti előképzettség nem szükséges, csupán egy kis kreativitást kell magunkkal hozni. Meg persze egy pólót, vagy egy vászontáskát, amire kedvenc mintánk felkerülhet. A foglalkozást Pintér Pálma, a Verkstaden alapítója vezeti.

13:00 – 17:00 Nyomj egy műtárgyat! grafikai workshop

Úgy gondolod, belőled is lehetne kortárs grafikus? Valóban bárki képes kortárs alkotásokat létrehozni? Próbáld ki magad a MANK workshopján, ahol Krizbai Gergely „krizbo” grafikusművész segít eltanulni a grafika, a nyomatkészítés, illetve a motázsszerű képalkotás fortélyait, végeredményként pedig egyedi grafikák készülnek!

15:00 – 16:00 Művészeti séta Szentendrén

A Szentendrei Régi Művésztelep alapítói, művészei által megfestett kultikus szentendrei tájakat, helyszíneket járjuk végig. Indulás a Szentendrei Fő térről, majd a séta a Szentendrei Régi Művésztelepen ér véget. A művészeti sétát Krizbai Éva múzeumpedagógus vezeti.

16:00 – 17:30 Nyitott műtermek

Kukkants be velünk a Szentendrei Régi Művésztelep műtermeibe, és ismerkedj meg kötetlen beszélgetés keretében a művészekkel! A programot Krizbai Éva múzeumpedagógus tartja.

18:00 – 18:30 Tátikák

A Góbi Rita Társulat és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója a Szentendrei Régi Művésztelep kertjében

Az emberek, akár a növények, kinyílnak majd becsukódnak, időnként lelassulnak, lekókadnak, de tündökölnek is. Az előadás öt fiatal virág játéka, záródnak és megnyílnak, egymásra figyelnek, beszélgetnek – ez a „kánontánc”, amelynek minimalizmusa jellemzi a koreográfiát.

Táncművészek: Frank Rebeka Anna, Jambrovics Viktória, Sinthavong Zsófia, Szeles Ildikó, Góbi Rita

Zene: Szegő Dávid

Koreográfia: Góbi Rita

Jelmez: Marie Gourdain (FR)

Koreográfus asszisztens: Sinthavong Zsófia 

Az előadás támogatói: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, Műhely Alapítvány, SÍN Kulturális Központ, MOHA – Orkesztika Alapítvány, gaborgobi.com

Könnyűzenei koncertek:

17:00 – 18:00 Rafael Márió Trio

A Hangfoglaló Program induló zenekarának koncertje

18:30 – 19:30 Mayer Fanni

A Hangfoglaló Program induló zenekarának koncertje

20:00 – 21:30 Kollár Klemencz Kamarazenekar; vendég: Lackfi János költő

Helyszín: ÚjMűhely Galéria (2000 Szentendre, Fő tér 20.)

A fesztiválhoz kapcsolódó kiállítások

  • CELLUX – Problem solved

Kortársékszer- és képzőművészeti kiállítás az ÚjMűhely Galériában

Augusztus 27., péntek

18:00 – 19:00 Zárás után nyitunk

Interaktív, helyzetspecifikus közösségi performatív videósorozat készítése w. Horváth Tibor performanszművésszel. A workshopra jelentkezők, a megadott téma mentén, közös performatív etűdök létrehozásán dolgoznak, majd az etűdöket videó rögzítésre komponálva mutatjuk be, és rögzítjük.

19:00 Képmás-est: Művésztelepek régen és ma

Át kell-e értelmeznünk a régi művésztelepeket a mai korhoz igazítva? Képzőművészekkel beszélgetünk arról, mi mindent zár ki és mi mindennek ad és adott otthont egy művésztelep régen és ma?

Horváth Lóczi Judit és Baksai József képzőművészek

Augusztus 28., szombat

14:00 – 18:00 Könyvkötészeti workshop

A foglalkozást Rajkó Krisztina designer vezeti.

15:00 – 19:00 Kerámiaworkshop

A workshop keretein belül kerámia alapú ékszerek és annak a tárolására szolgáló marokedények készítésére lesz lehetőség. Hozz létre saját gyöngyöket, medált, kiegészítőket. A foglalkozást Kovács Máté keramikus vezeti. Az elkészült munkák átvételére szeptember 4-5-én a művész Blaha Lujza téri műhelyében lesz lehetőség.

20:00 Fehér Elemér koncertje

A Szentendrei Teátrum programja.

Augusztus 29., vasárnap

11:00 Zenés tárlatvezetés Csorba Lóránttal, a Lóci játszik zenekar frontemberével a CELLUX – Problem solved címűkortársékszer- és képzőművészeti kiállításon

14:00 – 18:00 Könyvkötészeti workshop

A foglalkozást Rajkó Krisztina designer vezeti.

15:00 – 19:00 Ékszerkészítő workshop

A foglalkozást Cser Boglárka Johanna ékszertervező vezeti.

19:00 Gergye Krisztián performansza

A Szentendrei Teátrum programja.

Az ArtKert összművészeti fesztivál a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál keretében, a Hangfoglaló Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a Szentendrei Teátrummal együttműködésben valósul meg. A változtatás jogát a MANK fenntartja.

Partnereink

veszprembalaton2023 NKA MMA kultura.hu
szolke_online_kiallitas_
szolke_online_kiallitas_2
szolke_online_kiallitas_3
szolke_online_kiallitas_4
szolke_online_kiallitas_5
szolke_online_kiallitas_6
szolke_online_kiallitas_7
szolke_online_kiallitas_8
szolke_online_kiallitas_9
szolke_online_kiallitas_10
szolke_online_kiallitas_11
szolke_online_kiallitas_12
szolke_online_kiallitas_13
szolke_online_kiallitas_14
szolke_online_kiallitas_15
szolke_online_kiallitas_16
szolke_online_kiallitas_17
szolke_online_kiallitas_18
szolke_online_kiallitas_19
szolke_online_kiallitas_20
szolke_online_kiallitas_21
szolke_online_kiallitas_22
szolke_online_kiallitas_23
szolke_online_kiallitas_24
szolke_online_kiallitas_25
szolke_online_kiallitas_26
szolke_online_kiallitas_27
szolke_online_kiallitas_28
szolke_online_kiallitas_29
szolke_online_kiallitas_30
szolke_online_kiallitas_31
szolke_online_kiallitas_32
szolke_online_kiallitas_33
szolke_online_kiallitas_34
szolke_online_kiallitas_35
szolke_online_kiallitas_36
szolke_online_kiallitas_37
szolke_online_kiallitas_38
szolke_online_kiallitas_39
szolke_online_kiallitas_40
szolke_online_kiallitas_41
szolke_online_kiallitas_42
szolke_online_kiallitas_43
szolke_online_kiallitas_44
szolke_online_kiallitas_45
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

This will close in 0 seconds

MANK_online_kiallitas_naprol_napra_1
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_2
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_3
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_4
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_5
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_6
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_7
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_8
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_9
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_10
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_11
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_12
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_13
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_14
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_15
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_16
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_17
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_18
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_19
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_20
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_21
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_22
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_23
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_24
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_25
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_26
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_27
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_28
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_29
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_30
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_31
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_32
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_33
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_34
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_35
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_36
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_37
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_38
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_39
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_40
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_41
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_42
MANK_online_kiallitas_naprol_napra_43
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

This will close in 0 seconds

210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
210104_Szolnok_ss.indd
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

This will close in 0 seconds

210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
210106_miskolc_ss.indd
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

This will close in 0 seconds

201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
201228_veszprem_ss.indd
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

This will close in 0 seconds

MANK_online_kiallitas_maoe_foto_
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_2
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_3
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_4
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_5
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_6
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_7
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_8
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_9
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_10
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_11
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_12
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_13
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_14
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_15
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_16
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_17
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_18
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_19
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_20
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_21
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_22
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_23
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_24
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_25
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_26
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_27
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_28
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_29
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_30
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_31
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_32
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_33
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_34
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_35
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_36
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_37
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_38
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_39
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_40
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_41
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_42
MANK_online_kiallitas_maoe_foto_43
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

This will close in 0 seconds

MANK_online_kiallitas_eukarisztia_
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_2
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_3
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_4
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_5
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_6
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_7
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_8
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_9
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_10
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_11
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_12
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_13
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_14
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_15
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_16
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_17
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_18
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_19
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_20
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_21
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_22
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_23
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_24
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_25
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_26
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_27
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_28
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_29
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_30
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_31
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_32
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_33
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_34
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_35
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_36
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_37
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_38
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_39
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_40
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_41
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_42
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_43
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_44
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_45
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_46
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_47
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_48
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_49
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_50
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_51
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_52
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_53
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_54
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_55
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_56
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_57
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_58
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_59
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_60
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_61
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_62
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_63
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_64
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_65
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_66
MANK_online_kiallitas_eukarisztia_67
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

This will close in 0 seconds