MANK Galéria

Szentendre a festők városa! Galériánkban minden 
hónapban újabb kiállítást nyitunk, ahol a legnevesebb szentendrei művészek, valamint a fiatal, feltörekvő generáció alkotói állíthatják ki munkáikat. Emellett számos hazai és nemzetközi alkotót, gyűjtőt és művészcsoportot látunk vendégül. Munkánk eredményeként 2019-ben rekord látogatottsággal büszkélkedhettünk. Tavaly összesen 15 kiállítást nyitottunk meg a MANK Galériában, ahol 4500-nál is több látogató fordult meg, ami 80 százalékos emelkedést jelentett a megelőző év adataihoz képest.

A Szentendrei Régi Művésztelepen és a MANK Galériában közös élményfestésen, gyermekprogramokon és műterem-látogatásokon vehetnek részt az érdeklődők. Várjuk iskolás csoportok, érdeklődők jelentkezését művészetpedagógiai foglalkozásainkra a kozonseg@alkotomuveszet.hu  címen.

Kedves Látogatók!

A MANK Galériába való belépés kizárólag védettségi és személyi igazolvány együttes felmutatásával lehetséges, a maszk használata kötelező. Kérjük, ügyeljenek a legalább másfél méternyi távolság megtartására is.
Köszönjük megértésüket!
A Galériában Regős Anna iparművész által készített maszk kapható (1.800 Ft/db).

A MANK Galéria kiállításai hétköznap 9 és 17  óra között látogathatók.

AKTUÁLIS KIÁLLÍTÁSAINK

Koós Gábor: Szuvenír

Szuvenír címmel nyílt meg Koós Gábor grafikusművész kiállítása a MANK Galériában május 28-án. A művész szerint emléktárgy tágabb értelemben minden olyan tárgy, mely birtokosát valamilyen eseményre vagy élményre emlékezteti. A Szuvenír sorozatban Koós Gábor grafikusművész egy teljes tér lenyomtatása által kísérletezik a háromdimenziós nyomatkészítéssel. A kiállítás 2021. június 25-ig látogatható.

Hamarosan: 

Kapcsolatok

Fiatal alkotóművészek nyári tárlata

  1. június 30 – július 25.

 

Mátrai Erik önálló kiállítása

Helyspecifikus színreflextér installáció

  1. július 28 – augusztus 29.

 

Partnereink

EMMI NKA MMA
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow