A MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. alábbi programjai a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa támogatásával és velük együttműködve kerülnek megrendezésre.


MEGHÍVÓ

az Ahol a múzsák laknak – epizódok a Szigligeti Alkotóház történetéből című kiállítás megnyitójára

A MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. tisztelettel hívja meg Önt és kísérőit az Ahol a múzsák laknak – epizódok a Szigligeti Alkotóház történetéből című kiállítás megnyitójára, 2022. július 1-jén 18 órára, a szigligeti Básti Lajos Közösségi Házba.

További információ ITT.


Ligeti séta a Szigligeti Alkotóházban

Izgalmas programsorozat vette kezdetét a Szigligeti Alkotóházunkban, ahova május 30-án egy ligeti séta keretében látogattak el a Szigligeti Általános Iskola diákjai, akik az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében megismerkedhettek az alkotóház gazdag történetével.

További információ ITT.


A Szigligeti Alkotóházról

A legjobb választás, ha konferenciát szervezel, ha a világtól elvonultan, kastélykörnyezetben szeretnél írni, vagy ha csak távol a város zajától szeretnél pihenni. A ma már történelmi múltú intézmény egész évben várja az alkotóművészeket. Itt alkotott többek között Örkény István, Zelk Zoltán, Kassák Lajos, Nemes Nagy Ágnes, Szabó Magda, Kertész Imre, Pilinszky János.

Tudj meg többet a Szigligeti Alkotóházról ITT!