Művészeti tanácsadó és galériamenedzsert keresünk!

2020.03.03 08:19:08 | Egyéb kategória

Céginformáció:

  • A MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. a Szentendrén működő két galériájába művészeti tanácsadót és galériamenedzsert keres. A 100%-os állami tulajdonban lévő társaság az egyetlen olyan nonprofit gazdasági társaság az országban, amely deklaráltan az alkotóművészetet és az alkotóművészeket támogatja. A Magyar Állam művészeteket támogató, mecénás szerepét szervezi, lehetőséget, valamint szolgáltatásokat ad és teremt az alkotómunkához.

Feladatok:

  • A művészeti tanácsadó feladata a MANK művészeti szolgáltatásainak intézése (kiállítások szervezése, művészeti anyagok írása, köztéri szobrok zsűrizése, ösztöndíj kuratóriumok döntéseinek előkészítése) és a galériák napi működésének biztosítása, a látogatókkal való kapcsolattartás a kiállítások, programok előkészítésében és lebonyolításában való közreműködés, a galéria közönségkapcsolatainak szélesítése. 

Elvárások:

  • Leendő kollégánk legyen jártas a művészetek területén, különös tekintettel a kortárs képzőművészetre, a művészek, a látogatók és az érdeklődök felé magas színvonalon tudja közvetíteni a Galériák, illetve a Társaság művészeti küldetését.  Fontos számunkra, hogy új munkatársunk kiváló kommunikációs- és íráskészséggel, egy csapat irányításában és a csapattagok munkájának koordinálásában szerzett tapasztalattal, valamint magas szintű angol nyelvtudással rendelkezzen.

A pozíció elnyerésének feltételei:

  • Művészettörténeti vagy esztétika diploma. Nagy örömmel egyeztetünk veled a részletekről, ha gyakorlatod van a látogatókkal/ügyfelekkel történő kapcsolattartásban, precíz, rendszerszemléletű, önálló, dinamikus és munkáddal szemben igényes vagy, valamint nyitott az újdonságokra.
  • Angol középfokú nyelvvizsga

Amit kínálunk:

  • Fiatal, lendületes, professzionális csapat, támogató légkör, folyamatos szakmai fejlődési lehetőség, változatos szakmai feladatok, színvonalas munkakörnyezet, versenyképes fizetés. Amennyiben magadra ismertél, jelentkezz hozzánk önéletrajzoddal és motivációs leveleddel.

Milyen dokumentumokat vár a jelentkezőktől:

  • szakmai önéletrajz
  • motivációs levél


A pályázatokat elektronikus úton az
allas@alkotomuveszet.hu e-mail címen várjuk.

Partnereink

EMMI NKA MMA