Ügyvezetői titkárságvezető, iratkezelési ügyviteli felelőst keresünk!

2020.03.03 08:50:56 | Egyéb kategória

Céginformáció:

  • A MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. a Szentendrén működő központjába ügyvezetői titkárságvezetőt, iratkezelési ügyviteli felelőst keres. A 100%-os állami tulajdonban lévő társaság az egyetlen olyan nonprofit gazdasági társaság az országban, amely deklaráltan az alkotóművészetet és az alkotóművészeket támogatja. A Magyar Állam művészeteket támogató, mecénás szerepét szervezi, lehetőséget, valamint szolgáltatásokat ad és teremt az alkotómunkához.

Feladatok:

  • Az ügyvezetői titkárság vezetőjeként, az ügyvezető közvetlen munkatársaként kell támogatnod az ügyvezető munkáját, szervezni, irányítani, ellenőrizni az ügyvezetői titkárság folyamatait. Te lennél a központi felelőse és koordinálója az iratkezelés, iktatás folyamatának, felügyelnéd az irattározás folyamatát, a szervezet megfelelő adminisztratív működését. Feladatod lesz a szabályzatok és az intézmény irányításával kapcsolatos hivatalos iratok naprakész nyilvántartása, a fenntartóval, intézményi partnerekkel, művészekkel történő kapcsolattartás, a feladatok és határidők rendszerezése, számontartása, azok státuszának követése, az ezekhez kapcsolódó információk pontos átadása.

Elvárások:

  • Legyél pontos, precíz és rendszerető, de komoly előny, ha jártas vagy a művészetek területén is, különös tekintettel a kortárs képzőművészetre. Rendelkezz kiváló kommunikációs- és íráskészséggel, valamint a projektek követésének, feladatok végrehajtásának és monitorozásában szerzett tapasztalattal, és legyél igazi csapatjátékos.

A pozíció elnyeréséhez előny:

  • Felsőfokú végzettség. Iktatási, iratkezelési tapasztalat. Nagy örömmel egyeztetünk veled a részletekről, ha gyakorlatod van a látogatókkal/ügyfelekkel történő kapcsolattartásban, precíz, rendszerszemléletű, önálló, dinamikus és munkáddal szemben igényes vagy, valamint nyitott az újdonságokra.

Amit kínálunk:

  • Fiatal, lendületes, professzionális csapat, támogató légkör, folyamatos szakmai fejlődési lehetőség, változatos szakmai feladatok, színvonalas munkakörnyezet, versenyképes fizetés. Amennyiben magadra ismertél, jelentkezz hozzánk önéletrajzoddal és motivációs leveleddel.

Milyen dokumentumokat vár a jelentkezőktől:

  • szakmai önéletrajz
  • motivációs levél, fizetési igény megjelölésével.


A pályázatokat elektronikus úton az
allas@alkotomuveszet.hu e-mail címen várjuk.

Partnereink

EMMI NKA MMA