Meghosszabbítottuk a jelentkezést a MANK Zománcműhelyre

2021.09.20 16:49:50 | Egyéb kategória

FELHÍVÁS

MANK Zománcműhely

Tűzzománckészítő foglalkozások a Szentendrei Régi Művésztelepen

Szívesen megismerkednél a tűzzománckészítés izgalmas technikáival, bővítenéd eddigi tudásodat új inspiratív megoldásokkal, szeretnéd, ha több figyelem jutna alkotási folyamatodra, vagy csak egyszerűen egy kis kikapcsolódásra, szórakozásra vágysz a mindennapokban? Akkor nálunk a helyed! A MANK Nonprofit Kft. (a továbbiakban: MANK) új tűzzománckészítő foglalkozásain mindezt megkaphatod a szakma mesteroktatójától, elkészítheted álmaid ékszerét, egyedi képet égethetsz, és mi alkotómunkádhoz a páratlan szépségű, exkluzív környezetben található Szentendrei Régi Művésztelepet biztosítjuk. A foglalkozásokra nem kell mást hoznod, mint kreativitásodat, elképzeléseidet, vágyaidat, és persze töretlen jókedvedet, minden mást mi biztosítunk. Alkoss velünk, jelentkezz és szeretettel várunk az 2021. október 30-án induló foglalkozásunkon!

Jelentkezési határidő: 2021. október 25.

Hol?

A workshopsorozat helyszíne a csodálatos természeti környezetben lévő Szentendrei Régi Művésztelep (2000 Szentendre, Bogdányi u. 51.) A Művésztelepről fotókat itt találsz.

Mikor?

A workshopsorozat 6 alkalomból áll, foglalkozásainkat hetente szombatonként tartjuk 14.00-től 18.00-ig. Egy foglalkozás időtartama 4 óra, hogy mindenre legyen időtök 😊 Fontos, hogy készülnek olyan tárgyak, amiket a foglalkozások végén hazavihettek!

Kinek?

A csoportot maximum 12 fővel indítjuk, így mindenkire elegendő figyelem és segítség jut. A workshopra jelentkezhet mindenki, aki a jelentkezés időpontjáig betöltötte a 18. életévét, függetlenül attól, hogy profi vagy kezdő.

Kitől?

A workshopsorozatot Hegedüs Ágota tűzzománc mesteroktató tartja, akinek munkáit itt nézhetitek meg.

Mit?

A foglalkozások során többek között megismerkedhettek a festő- és rekeszzománcozás technikáival, betekintést nyerhettek a zománcozás történetébe, tanulhattok a zománcozás anyagairól, eszközeiről, sőt a fémművességbe is belekóstolhattok, valamint készíthettek egyedi medált, fülbevalót vagy képet. A foglalkozásokon szükséges anyagokat, eszközöket a MANK biztosítja.

Mennyiért?

A workshopsorozat díja 45.000 Ft, amely tartalmazza a 6 alkalmat, a foglalkozásokon használt eszközöket, anyagokat és a hazavitt alkotásokat is. A workshop minimum 8 fő jelentkezése esetén indul el.

Hogyan?

A foglalkozásokra a jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével indul el, amelyet a kitöltést és aláírást követően szkennelve kell megküldeni a kozonseg@alkotomuveszet.hu címre, elfogadva ezzel a felhívásban és a jelentkezési lapban foglalt feltételeket. A részvételi díj befizetése a kurzus szervezőinek írásos visszaigazolását követően. A sorozat díját a 10032000-00318194-00000017 (MÁK) bankszámlaszámra történő utalással kell kiegyenlíteni (bankszámla-tulajdonos: MANK Nonprofit Kft.) Az utalás közleményébe kérjük, írjátok be: MANK Zománcműhely_a résztvevő neve. A jelentkezés a részvételi díj teljes összegének átutalásával válik aktívvá.

Kik vagyunk mi?

A MANK a kortárs alkotóművészet legfőbb mecénás intézménye. Országszerte alkotóházakat és művésztelepeket üzemeltetünk, két galériát működtetünk Szentendrén, ahol havonta nyílnak izgalmas kiállítások a kortárs művészek alkotásainak legjavából. Emellett számos ösztöndíjat és pályázatot hirdetünk a fiatal korosztály számára, segítve őket pályájuk elindulásában. Nézz körül nálunk oldalunkon, kövess minket itt  és itt, vagy nézd meg legújabb videóinkat itt.

Partnereink

EMMI NKA MMA
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow