Iratkozz fel a MANK, Petőfi Ügynökség Nonprofit Zrt. hírlevelére, és tudj meg többet kiállításainkról, programjainkról, alkotóházainkról és pályázati lehetőségeinkről!

* indicates required
A hírlevélre feliratkozottak megadott személyes adatainak kezelését a MANK, Petőfi Ügynökség Nonprofit Zrt. (székhely: 2000 Szentendre, Bogdányi utca 51., tel.: +3626/501 060, email: titkarsag@alkotomuveszet.hu) végzi elektronikus direkt marketing üzenet küldési céllal, az Ön önkéntes hozzájárulása alapján. Az adatkezelés időtartama a hírlevél szolgáltatás nyújtásának végéig, vagy a hozzájárulás visszavonásáig tart. Ön az adatainak kezeléséhez történő hozzájárulását bármikor ingyenesen, korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatja, amely azonban nem érinti a visszavonás előtti hozzájárulás alapján történt adatkezelés jogszerűségét. Ön hozzájárulását a hírlevélről történő leiratkozással vonhatja vissza, a hírlevélben található linkre kattintva. Ön bármikor hozzáférést kérhet az adatkezelő által kezelt személyes adataihoz, kérheti azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, valamint tiltakozhat a személyes adatainak kezelése ellen, továbbá joga van az adathordozhatósághoz. Ön az adatai törlését és kijavítását a kommunikacio@alkotomuveszet.hu címen, email formájában kezdeményezheti. A hírlevelek elküldésében, megjelenítésében a hírlevél küldő levelezőrendszert szolgáltató The Rocket Science Group LLC (675 Ponce de Leon Ave NE Suite 5000 Atlanta, GA 30308, USA) és a weblap üzemeltetését végző SolusMedia Kft. (2151 Fót, Géza fejedelem utca 16.) vesz részt és fér hozzá az Ön személyes adataihoz. Az adatok EU-n kívüli harmadik országba továbbításra kerülnek a hírlevél küldő levelezőrendszert szolgáltató Rocket Science Group LLC-nek (675 Ponce de Leon Ave NE Suite 5000 Atlanta, GA 30308, USA) – az adatkezelés megfelelő védelmi szintjét a 2016/1250 (EU) Bizottság végrehajtási határozata (USA – EU Privacy Shield List) garantálja. Az adatok megadása önkéntes, Önt azok megadására sem jogszabály, sem szerződés nem kötelezi, az semmilyen szerződésnek nem előfeltétele. Amennyiben Ön a vonatkozó adatokat nem adja meg részünkre, úgy nem tudunk az Ön részére hírlevelet, direkt marketing üzenetet küldeni. Ha Ön szerint az Ön személyes adatainak kezelése nem a jogszabályoknak megfelelően történik, Önnek joga van a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) címzett panasz benyújtásához.

Adatainak törlését kérheti a kommunikacio@alkotomuveszet.hu címen, vagy bármikor leiratkozhat a Hírlevél láblécében található linkre kattintva.